Schoorsteenveger Holten

Op zoek naar een schoorsteenveger in Holten? Wij kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn. We helpen u veilig en vertrouwd te stoken, op het moment dat u weet dat de schoorsteen weer mooi schoon is. Kent u het risico van een koolmonoxidevergiftiging? Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Het is daarom verstandig om regelmatig een schoorsteenveger in Holten uit te nodigen. Wij komen graag bij u langs en brengen u op voorhand uiteraard netjes op de hoogte van de kosten. U komt op die manier niet voor vervelende verrassingen te staan en gevaarlijke situaties zullen tot het verleden behoren.

Camera inspectie in de schoorsteen

Wilt u de schoorsteen niet meteen laten vegen, maar wilt u wel graag weten hoe de situatie in de schoorsteen ervoor staat? Wij kunnen een camera inspectie voor u uitvoeren, waarmee we u als schoorsteenveger in Holten graag een goed beeld geven. We maken gebruik van een professionele camera die ook in het donker goede beelden kan maken. Heeft u de schoorsteen lang niet gebruikt of heeft u het idee dat deze verstopt zit als het gevolg van een vogelnest? We zijn u er als schoorsteenveger in Holten graag mee van dienst, net als wanneer u de schoorsteen wilt laten vegen.

Vegen in Holten

We kunnen u daar als schoorsteenveger in Holten goed mee van dienst zijn, we zorgen ervoor dat we de schoorsteen vegen of dat we voor u nagaan hoe de binnenkort eruit ziet. Bij het stoken van hout, kolen en olie vindt er helaas geen volledige verbranding plaats. Sommige onverbrande deeltjes komen in het rookkanaal terecht en krijgen daar de kans om zich aan de wand te vestigen. Als het gevolg daarvan kunnen zich gevaarlijke situaties voordoen of kunt u zelfs te maken krijgen met een schoorsteenbrand. Wij helpen u dat als schoorsteenveger in Holten graag voorkomen, zodat u de schoorsteen veilig kunt gebruiken.