Schoorsteenveegbedrijf Markelo

We beschikken als schoorsteenveegbedrijf in Markelo over een uitgebreide ervaring en kunnen u van dienst zijn met zowel het schoorsteenvegen zelf als het inspecteren van het rookkanaal. Heeft u het idee dat de schoorsteen verstopt zit of denkt u dat er mogelijk wat anders aan de hand is? Wij zorgen er met een camera inspectie voor dat u goed op de hoogte bent van de situatie in de schoorsteen. Daarnaast kunnen we uw schoonsteen vegen, we zorgen er als schoorsteenveegbedrijf in Markelo voor dat we u vlot van dienst zijn, zodat u daar zo min mogelijk hinder van zal ondervinden.

Veilig en vertrouwd stoken

We zorgen er als schoorsteenveegbedrijf in Markelo graag voor dat u weer veilig en vertrouwd kunt stoken. Kent u het risico van een koolmonoxidevergiftiging? Wanneer u gebruik maakt van een schoorsteen of een gaskachel dient u rekening te houden met het gevaar van een onvolledige verbranding. U kunt het gas helaas niet zien, ruiken of proeven, waardoor veel mensen het risico onderschatten en daar niet de juiste maatregelen tegen nemen. Wij zorgen er als schoorsteenveegbedrijf in Markelo voor dat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken, een schone schoorsteen maakt het risico op een eventuele vergiftiging een stuk kleiner.

Schoorsteenveger in Rijssen

We zijn als schoorsteenveegbedrijf in Markelo gespecialiseerd in zowel het vegen van de schoorsteen als het inspecteren van het rookkanaal. We kunnen u wat dat betreft op meerdere manieren van dienst zijn, zodat u veilig en vertrouwd de open haard aan kunt steken op het moment dat het buiten kouder wordt of u voor een romantische avond wilt zorgen. Wist u dat we er als schoorsteenveegbedrijf in Markelo bovendien voor kunnen zorgen dat u op de kosten kunt besparen? Achterstallig onderhoud of andere problemen kunnen immers tot veel grotere gevolgen leiden.